Allround Yachting: Jachtmakelaar Zeeland

Allround Yachting Wemeldinge is onze nieuwste vestiging gelegen in het prachtige Zeeland. Sinds september hebben we onze vleugels uitgespreid naar het zuiden van Nederland, en we zijn verheugd om onze klanten nu ook in Wemeldinge van dienst te kunnen zijn.

Bekijk hier onze vestiging in Enkhuizen

Jachtmakelaar Zeeland - Balie

Een Allround-ervaring in Zeeland

In Wemeldinge, onder leiding van Maarten Koopen, staat onze zelfstandige vestiging klaar om jouw maritieme dromen te verwezenlijken. Lars Piscaer blijft het aanspreekpunt voor boten in het noorden, waardoor we een service kunnen bieden aan klanten in heel Nederland. Beide jachtmakelaars zijn gecertificeerd door Hiswa en brengen meer dan 40 jaar ervaring met zich mee. Samen vormen zij een krachtig team dat garant staat voor deskundig advies en een persoonlijke benadering.

Het unieke van jachtmakelaar Zeeland

Onze nieuwe locatie in Jachthaven Wemeldinge aan de Oosterschelde biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook uitstekende faciliteiten die jouw jachtervaring naar een hoger niveau tillen. Of u nu verkoper of een koper bent van motorboten of zeilboten, onze eigen verkoophaven, service center, bootkraan en andere watersport-ondersteunende bedrijven zijn van onschatbare waarde.

Waarom Allround Yachting?

  • Een betrouwbare, deskundige en actieve jachtmakelaar
  • Heldere en korte communicatie lijnen
  • Gratis ligplaats voor 2 maanden in Verkoophaven Jachthaven Wemeldinge
  • No cure No pay
  • Een perfecte en goed vindbare online presentatie van uw jacht op diverse websites
  • Vestigingen in Wemeldinge en Enkhuizen

Vertrouw op Allround Yachting, uw jachtmakelaar in Zeeland

Allround Yachting in Wemeldinge zorgt voor een allround-ervaring die onze klanten gewend zijn. We bieden vakkundige begeleiding bij het kopen van een boot of het verkopen van uw boot. Of u nu op zoek bent naar de perfecte boot die past bij uw levensstijl of u heeft besloten om uw huidige boot te verkopen, Maarten Koopen staat klaar met deskundig advies. Kies voor Allround Yachting als uw betrouwbare partner in Zeeland.

Bezoek ons in Wemeldinge

Allround Yachting wacht op u op Sluisplateau 32, 4424 BK Wemeldinge. Ontdek onze locatie met uitzicht op de Oosterschelde, inclusief onze eigen verkoophaven en servicefaciliteiten. We verwelkomen u graag in het hart van Zeeland.