Allround Yachting: Jachtmakelaar Enkhuizen

Allround Yachting Enkhuizen is onze vestiging in het noorden van Nederland aan het IJsselmeer. Naast deze locatie hebben we in september onze vleugels uitgespreid naar het zuiden van Nederland, en kunnen we nu ook in Wemeldinge onze klanten van dienst zijn.

Bekijk hier onze vestiging in Wemeldinge

Jachtmakelaar Enkhuizen - Entree

 Het team van Allround Yachting

Ons team, bestaande uit Maarten Koopen en Lars Piscaer, is gecertificeerd door Hiswa en lid van NBMS en EMCI. Dit staat garant voor hoogwaardige dienstverlening. Zo hebben we beiden meer dan 40 jaar aan expertise in de jachtindustrie. We brengen niet alleen een schat aan ervaring met ons mee, maar ook een passie voor watersport. 

We bieden vakkundige begeleiding bij het kopen van een boot of het verkopen van uw boot.

 Onze Locatie: Enkhuizen

In Enkhuizen, onder leiding van Lars Piscaer, staat onze zelfstandige vestiging klaar om jouw maritieme dromen te verwezenlijken. 

In het eeuwenoude en gezellige centrum, vlak naast de bekende Drommedaris, is ons kantoor gevestigd in een nautisch bedrijfsverzamelgebouw aan de Paktuinen 2a,  met de verkoophaven gelegen aan de Oude Haven.

Waarom Allround Yachting?

  • Een betrouwbare, deskundige en actieve jachtmakelaar
  • Heldere en korte communicatie lijnen
  • No cure No pay
  • Een perfecte en goed vindbare online presentatie van uw jacht op diverse websites
  • Vestigingen in Wemeldinge en Enkhuizen

De diensten van jachtmakelaar Enkhuizen:

  • Jachtmakelaardij: Ontdek onze zorgvuldig aangeboden vloot van jachten die klaar liggen om uw avontuur te beginnen. Als uw jachtmakelaar in Enkhuizen helpen wij u bij het vinden van de perfecte match, of het nu gaat om een mooi zeiljacht of een krachtige motorboot.
  • Advies en Expertise: Lars Piscaer staat paraat om u te begeleiden bij elke stap. Denk hierbij aan technisch advies, juridische aspecten en jachttransacties, als uw jachtmakelaar in Enkhuizen zijn wij er om u te ondersteunen.
  • Professionele begeleiding: Wij zijn procesbegeleider en staan u bij tijdens een technische aankoopkeuring. De geldstromen lopen via de derdengeldenrekening van de HISWA.

Bezoek ons in Enkhuizen

Allround Yachting wacht op u op Paktuinen 2A 1601GD in Enkhuizen. Ontdek onze locatie met uitzicht op de oude haven. We verwelkomen u graag om uw wensen te vervullen.