Hagoort X Allround Yachting

Hagoort X Allround Yachting

Allround Yachting is trotse dealer van Hagoort Sails. De samenwerking is gestart in 2022 en gericht op service voor alle relaties van Allround Yachting. In samenwerking met Jachtservice de Werf, die eveneens al het onderhoud aan uw tuigage of aanpassingen kan uitvoeren. Wij nemen u alle zorgen uit handen.
Wilt u een grondige inspectie van uw zeilen, zijn uw zeilen eigenlijk net te zwaar en heeft u hulp nodig bij winteropslag? Ons team helpt u graag met al uw zeil en tuig perikelen.

Wij zijn het service punt van West Friesland, voor al uw reparaties en natuurlijk advies bij het kiezen van nieuwe Hagoort zeilen. Onze werf bevindt zich aan de Oude Haven in het pittoreske stadshart van Enkhuizen. Meld uw komst vooraf even aan en we kunnen u het gehele seizoen door ondersteunen. Wij zien u graag in Enkhuizen of op afspraak bij u aan boord

Tot snel bij Team Allround Yachting

Wat kunnen wij voor u doen?

-Jachtzeilen Dacron
-Jachtzeilen laminaat
-**Filmless Hagoort sails
-spinaker, genaker of code-0?
-reparatie van alle merken zeilen
-winterberging van uw zeilen inclusief check up
-canvas herstellen, reinigen en vernieu
wen

Waarom Hagoort Sails?

Wist u dat bijna alle jachtzeilen in het buitenland worden gemaakt? Hagoort sails is een 100% Nederlands product en dat is ook de service die je kan verwachten. Eerst krijgt u een eerlijk advies van één van onze adviseurs/zeilers. Daarna gaan we samen bekijken welk materiaal het beste geschikt is voor uw wens. Wij werken met de beste materiaal producenten, hebben tientallen jaren ervaring en zijn door onze verschillende locaties altijd in de buurt. Met een dergelijk dealer netwerk is een reparatie nooit ver weg en zijn wij naast zeil leverancier ook vaak betrokken bij tuig of onderhoudswerkzaamheden.

Wij zijn er voor alle zeilers en alle zeilwensen.

*Meer weten over Filmless? https://hagoortsails.nl/producten/filmless/