Waardebepaling voor verkoop bij VMG Yachting

“Alles heeft een prijs”, dit zal iedereen wel een keer gehoord hebben. Maar wat is de geschikte prijs voor uw boot in de staat waarin ze verkeert op moment van verkopen? Wij gaan voor u na waarvoor gelijkwaardige schepen in onze verkoopregio (Europa) nu te koop worden aangeboden en in de afgelopen periode zijn verkocht. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende databases van de platformen waarop wij adverteren. Daarnaast gebruiken we natuurlijk ons eigen systeem.
Zo kunnen wij u in een relatief korte tijd eerlijk en goed onderbouwd advies geven op basis van gegevens van de afgelopen 3 jaar en de tientallen jaren ervaring van onze jachtmakelaars.

Geen serieboot

Heeft u een boot waar er niet veel van zijn gebouwd en/of waar veel aan is veranderd? Dan kijken wij wat verder dan onze gebruikelijke werkwijze. We onderzoeken in dit geval andere vergelijkbare schepen waarvan wij denken dat een koper hier ook geïnteresseerd in zou kunnen zijn.

Wilt u direct een waardebepaling ontvangen? Vul hier zo veel mogelijk gegevens in:

Vraag een waardebepaling aan

Taxatie voor verzekering of andere doeleinden

VMG Yachting heeft verschillende EMCI-gecertificeerde master appraisers binnen het team. Zij kunnen voor u een rapport maken die door elke verzekering zal worden geaccepteerd. 

Ook kunnen wij voor u een taxatie doen van een boot die elders te koop ligt, bijvoorbeeld bij een particulier of collega-makelaar. Ook zijn wij er voor u bij in vervelende situaties zoals een boedel scheiding of een erfenis. Wij delen graag onze kennis met u.

Neem contact met ons op